duminică, 8 februarie 2009

Purtatorul de cuvant al lui Boc si-a luat-o peste bot. La propriu!Asa guvern,asa purtator de cuvant!!!

           In cursul noptii de vineri spre simbata,Rares Niculescu, purtatorul de cuvint al Guvernului, si doi prieteni ai acestuia au fost amendati de jandarmii din Cluj pentru ca au provocat un scandal in clubul Romantic din Cluj. Mai exact, cei trei viteji aflati intr-o stare evidenta de matoleala l-au provocat pe bodyguardul clubului la o gala ad-hoc de K1 pentru amatori. Desi bodyguardul a incercat sa fie baiat finut cu cei trei crai si i-a rugat sa paraseasca clubul in liniste, baietii au insistat sa-i arate cit de bine dau ei cu pumnul la bautura.

        Rezultatul? In ordinea ranilor care au durut cel mai tare, avem un tantalau care s-a ales cu capul spart, citiva ochi invinetiti si alte echimoze pe masura curajului celor trei. Premierul Emil Boc, fost primar al Clujului, va fi fericit sa afle ca subordonatul sau a scapat cel mai bine de sub ploaia de pumni, prezentind la sfirsit numai citeva vinatai. Dupa ce i-au potolit pe scandalagii, bodyguarzii au chemat jandarmii, care i-au amendat pe Rares&Co pentru provocarea unui scandal sub influenta bauturilor alcoolice.

     Rares Niculescu a fost ales europarlamentar la sfirsitul anului 2007. Din ianuarie 2005 pina in aprilie 2007, el a fost consilier personal al lui Vasile Blaga, ministru de Interne in acea perioada. Anul acesta, pe 1 februarie, Niculescu a declarat ca accepta propunerea premierului Boc de a fi numit purtatorul de cuvint al Guvernului. Dupa cum puteti vedea si dvs, Rares si-a facut un debut remarcabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu