vineri, 23 ianuarie 2009

   Vrei sa devii primar? Fa-ti rost de o fata. Vopseaua o dam noi

Daca ai o fata, daca vrei sa conduci Clujul, sa iei spagile aferente functiei, vino la PD-L! Vopseaua e tot portocalie, o fi criza, dar banii chiar n-au secat inca.

echipa1 Deci, ada-ti numai fata aia de primar fara cravata, ca te transformam noi in ce trebuie. Iti punem noi cravata. Ce-ai facut pina de curind? Aha, esti veterinar? Bun. Bun asa… Avem multi boi prin oras. De unde esti de felu’ tau, baietica? Din Moldova? Bun. Cool! Deci nu esti vreun fomist. Ai mai lucrat prin Primarie? Pai sigur ca da. Parca te-am vazut pe acolo. O sa-i placa si lu’ sefu faza asta!

Cum zici? 20 la suta spre fifty-fifty? Asta e. Bate palma! Altul nu avem de unde sa luam acum. Doara n-o sa renunte careva gata botezat cu Bucurestiul ca sa stea pe Motilor. Sa fim seriosi. Acolo se invirte banu greu. Ca vezi si tu care-i trendu la vreme de criza: daca n-ai cal, bun ii si-un magar!

Da stai chitit ca facem autostrazi si spital de urgenta si asfaltam si decongestionam traficul, iluminam, numai sa vedem ce se intimpla cu bugetul. Stai relaxat, ca nu te uitam! Sigur ca tara trece prin momente grele. Deci, fa si tu un proiect. Auzi, nu esti tu ficioru cela care a obtinut in mandatul celalalt o finantare europeana de era sa ne ajunga pentru o bucatarie de garsoniera? Pai la mai mare! Bravo, mai baiatu! Pai vezi ce bine te descurci? Mai cheama un universitar, da-i o aluna, un fursec, poate iti scrie careva proiectul, zi-i si tu ca faci niste case pentru ei.

Si mai iesi si tu la NCN, nu sta ca o loaza. Sa te mai vada lumea ce fain ficior esti, ca altfel nu avem nici o hazna ca te tinem pe aici. Si se mai prapadesc si banutii care i-am dat deja. Mai du-te si tu la o opera. Da, bine si cu Mony a lu’ Iri. Da si tu niste hirtii! Nu mai merge imprimanta de la mine din birou? Pai vezi dincolo sau la partid. Da si tu niste diplome, pupa-te cu niste oameni, felicita-i, nu sta! Taie niste panglici, scoate niste panglici pe gura, picteaza niste treceri pentru pietoni.

Da, mai baiatule, este vopsea destula. Ai vazut cum se face! Ma iei de mina, te rizi, joc de glezna, “e si grea, e si frumoasa viata de roman, verde inrouratu“, de-astea. Pe urma pui niste afise, neste benere, neste flaiere, ca mai avem intelegeri cu unu si cu altu, vezi sa iti gasesti d-aia care rup afisele lui Pop-Puscas si Nicoara, de nu, iti rupem noi picioarele! Ai priceput? Cum adica ce faci dupa aia? Pai te descurci. Ce stiu eu? Fa si tu niste bani, sa ai la batrinete… Pune niste taxe, da afara 2-3 functionari, de-astea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu